klappa, klappa moas ben.

Jag skäms lite faktiskt. Jag var nere i källaren och letade efter ett plastsvärd och hittade dessa skönheter. Blå sammetsleggings. Som jag letade förra vintern och sa till mig själv att nästa höst, nästa, då ska jag ha ett par mörkblå eller svarta sammetsleggings. Men vad finns det att skämmas för tänker du nu? Jo, vi har ett klädförråd men där är det bara kläder från medeltiden och så har vi en utklädningslåda. Gissa varsifrån jag fiskade upp dem ifrån? Rätt. Utklädningslådan. Pinsamt.
Vad jag har gjort ikväll är du ju säkert super nyfiken på (eller nej. eller jo, för du läser min blogg!) och det ska jag berätta, jag har fotat till en ny header. Tänkt på varenda liten detalj, bytt lakan i sängen för att de ska matcha färgerna i designen, bytt skal på mobilen för att den ska smälta in, varit noga med att stå på höger sida av mig själv för att det ska ses som bättre, positivare. Men jag har misslyckats totalt, jag blundar på hälften av bilderna och på resten ser jag allmänt konstig ut. Får göra om det en annan dag när jag har någon som kan hjälpa mig!
Jennie [ Foto & Min Sjukdom ] skrev:

Hej, jag har gjort länkarna med hjälp av mouse over. =)


Jennie [ Foto & Min Sjukdom ]s blogg: http://ladyjenny.blogg.se/
DATUM: 2010-07-26 KLOCKAN: 00:09:49

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.