hur kan man bli så glad för en så liten, söt och underbar sak?

Maj-10: Moa, Marika och Oscar är på stan. Tror vi var någon mer, men kan inte minnas vem. Moa och Marika provar bh:ar, Moa provar en svart bustier och en vit bh på H&M. Moa blir kär i den fina bustiern, hon har ju varit sugen sen hon såg Kenzas fina blommiga från Urban Outfitters. Moa har inga pengar och bestämmer sig för att köpa den så fort hon har pengar.
Juni-10: Den fina, svarta bustierna är slut på H&M i Skellefteå. I Umeå också. Och i Piteå. Moa gråter blod för att den inte finns någonstanns. På Lindex finns det ingen. Inte på Cubus. Inte på Gina Tricot. På Twilifit finns det en, men den kostar över 300 kronor.
Juli-10: Moa börjar inse det faktum att bustiern inte finns längre. Slutsåld. I Luleå skrattar de lite när hon frågar efter den, "den har ju varit slut lääääänge!". Moa ser att det finns en fin bustier i någon nätshop, men det känns inte bra att beställa en bh man inte provat.
Slutet på juli-10: Moa och Marika går som vanligt sin lilla runda förbi H&M's underkläder för att leta en svart bustier. Och så hokus pokus, ser Marika en hängandes bland de andra svarta bh:arna! Bara en. Moa blir lite avis(Mycket avis!) men bestämmer sig för att vara glad för Marikas skull. De går in på Lindex, och där hänger den! Den svarta bustiern ni ser på bild ovanför, i rätt storlek, med jättesmart knäppning där fram för att slippa knäppningen där bak. 149 kronor fattigare men en bustier och 10tusen high fives med Marika rikare!
Marika skrev:

den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge, men tre månader njaa, nästan över gränsen haha!

men det är tur att vi aldrig gav upp och att jag föreslog att vi skulle dra till stan!;)


Marikas blogg: http://marikalarssons.blogg.se/
DATUM: 2010-08-01 KLOCKAN: 04:32:06

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.