hallelujah, internet är tillbaka!

Ja, Hallelujah! Jag på riktigt skrek till när jag såg att Internet bestämde sig för att återvända. Några grävande gubbar bestämde sig för att hugga av några sladdar som gav internet och sånt att funka hemma hos oss + några till Skelleftehamnsbor. Inte ens 24 timmar utan Internet och jag är redan socialt missanpassad! Man vet inte vad folk gör när man inte kan läsa deras bloggar, man vet inte om man har fått någon viktig kommentar och att förlora alla läsare under ett dygn är pain! Vad har hänt på Facebook sen sist? Vad är det för väder imorgon, vilken musik har jag inte lagt till på Spotify än? Helt sjukt hur beroende man är av det! Efter att ha lyssnat på samma 4 låtar i typ en timme sa Marika att vi borde kolla Youtube, smart tänkte jag, innan jag kom på att även det behöver Internetanslutning...
Varit på stan med Marika idag, första gången på en enorm lång tid jag inte köpt något, sen har Marika och Oscar suttit och sett film i husvagnen, okej jag var också med haha.
du är kalasbra♥

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.