nu ska jag gå och odla ett päron, sen ska jag ringa ke$ha, precis som hon säger att jag ska!

Nu tänkte jag såhära att eftersom ni har suktat efter en lägesuppdatering så ska ni då det (och att jag endast har skrivit två inlägg idag....).

Idag har jag hunnit med att både gå på stan och vara hemma hos pappas moster, morbror och kusiner. Trevligt, trevligt! Vad jag däremot inte har hunnit göra är att äta. Klev som sagt upp halv ett och åt frukost, sen drog vi till stan. När jag kom hem där någon gång vid 20 över 5 åt jag middag och kring kvart över 6 åt jag kvällsfika. Jahapp tänker ni, och...? Men eftersom jag har mitt lilla matprogram jag äter efter, och ska få i mig alla mål, så spelar det ingen roll hur länge på morgonen jag sover eller hur många timmar jag är borta. Jag ska få i mig alla mål. Så tjugo i 11 värmde mamma lite "lunch" åt mig, enda målet jag har kvar nu är mellisarna. Härliga tider!
Ja, sen har det väl inte hänt så mycket mer i mitt liv sen igår. Jag gick på toa och efter att Marika och Oscar hade farit tog jag av mig tröjan som stacks, tvättade bort krigsmålningen som jag och Marika hade gjort. Och så hann jag skratta en hel del åt Oscars hår. En halv flaska vax+volym master i kort hår var lite sådär... halvcoolt. Men rätt kul!
visst ser jag som lite hög ut? dimmig blick? orkar inte riktigt hålla ögonen öppna? coolt!
Cyt skrev:

Snygg tröja! :)


Cyts blogg: http://lennhammer.wordpress.com
DATUM: 2010-12-30 KLOCKAN: 10:31:02

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.