pinsamt för chris brown och rihanna att de har samma intro, fast mest för chris brun.

Av någon underlig anledning kände jag verkligen för att blogga nu, halv 3 på natten (morgonen?). Imorgon när mamma har läst det här kommer hon säga "klockan halv tre Moa, då ska man sova, inte konstigt att du inte orkar kliva upp på morgonen!". Men jag är inte trött. Bara kissnödig. Och ensam. Oscar sover för han ska upp och jobba klockan nio imorgon. Marika sover för hon ska upp och jobba klockan ett imorgon. Viktor tror jag somnade vid datorn för han slutade svara. Denna vecka, vad det nu kan vara för vecka, kommer suga. Rejält. Eller nej, jag har tänkt göra den till en kalasbra vecka kom jag på nu! Både Marika och Oscar jobbar, och det är stor chans att en av dem kommer jobba förmiddag och en eftermiddag. Den som jobbar förmiddag kommer vara helt slut på kvällen och vara så sjukt tråkig, eftersom Oscar har jobbat typ åtta dagar på rak och Marika kommer bli trött för att hon inte är van. Imorgon funderar jag på att låta Oscar skjutsa mig till Kajutan och hänga där en stund när Marika har rast, annars blir det stan med mamma och Filippa, kan också vara trevligt. På tisdag ska jag träffa söta Moa och på onsdag åker jag ner till Umeå. Hjälp mig komma på vad jag mer kan göra! Kanske... ligga i solen en hel dag med en bra tidning? Fara till farmor och farfar i Boviken och mysa där? Träffa Stina kanske? Ta en dagstur till Lycksele och träffa Sara (eftersom jag, Marika och Oscar har bestämt oss för att Lisa ska ha en Skellefteledag när vi är lediga tillsammans!) eller... jag vet inte, hjälp mig! Om jag ska ha en vecka när jag inte gör någonting kommer ångesten koka, jag måste ha saker att göra!
Tänkte skriva godnatt men jag kom på att jag har 3 saker till att berätta.
1. Ikväll har jag, Marika, Oscar, Nicke och Viktor börjat se La Gigolo, äntligen funkar den!
2. Min fina bustier var sjukt irriterande att använda utan axelband, jag har brösten där fram inte bak på ryggen!
3. Jag är sugen bra ny musik, vad lyssnar du på? Och peppningsspellistan behöver uppdateras; vilken musik blir du glad av?
en lite random bild på två fina katter, nova till höger, en annan katt till vänster.
moa skrev:

sv: tack,tack, tack moa! jag försöker verkligen ta åt mig aaaaaallt jag kan, jag lovar. tack så jättemycket!

jaaa, jag längtar!


moas blogg: http://moaornberg.blogg.se/
DATUM: 2010-08-02 KLOCKAN: 19:05:38
Malin skrev:

Att göra tips:

Läs en bok. Baka bröd. Åk och bada med Emmy. Cykla till Kajutan. Simma. Laga mat till familjen. Baka en tårta till pappas födelsedag. Ta ett fotbad. Slå in paket. Ring en vän. Sy om en tröja. Sticka sockar. Måla en bild. Ge din mamma en kram. Puss!


DATUM: 2010-08-02 KLOCKAN: 23:07:17
angelica skrev:

söta katter :)


angelicas blogg: http://aangeeliica.blogg.se/
DATUM: 2010-08-03 KLOCKAN: 18:41:33

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
[email protected]


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.