jag är låååångt borta från allt vi visste men aaaaallt jag ser påminner mig så mycket om dig

Marika och Oscar kom och joinade mig igårkväll, vi var ute och gick lite och satte oss i husvagnen och skulle se La Gigolo som jag och Marika ägnade en hel kväll åt att ladda hem och hålla på, och gissa vad som händer när vi, efter 2 eller 3 försök att ladda hem den, ska starta filmen? Det funkar inte! Typiskt... Hade iallafall jättetrevligt, skrattade så jag fick ont i magen och pratade som man bara gör med sina bästa vänner. Underbart!
Idag ska jag y mi familia flota i älven, det är inte sol, men det får funka ändå, lite sådär småbusigt ju.
Och föresten tror jag att jag kan lova att den nya designen kommer upp någon gång nästa vecka, sa till Marika att jag bara hade headern och finliret kvar, sen kom jag på att jag bara har gjort grunden, ska in med lite bilder och sånt fint. Ha, där fick du så du teg Lari!


när vi var och grillade i storgrundet försvann solen och dimman kom fram på mindre än en kvart, lite små läskigt när dimman kom närmare och närmare, men eftersom jag är en så modig flicka var det ingen som var rädd!

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
[email protected]


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.