det heter myrorna, inte myrornas. och när vi ändå håller på, jc är en affär, ck är en galleria

Mobbade ungar som vi är, jag, Marika och Oscar moppade vi runt i Skelleftehamn för att leta någon att vara med. Det slutade i att vi såg 17 again i min husvagn.
Och i förrgår, det berättade jag aldrig om, vi var ett helt gäng som var hos Emelie och såg film, lekte med Oden och försökte putta ner varandra nerför bryggan, det var sjukt trevligt!
Har ni tänkt på en sak? Vem kan man kalla för sina vänner? I min värld finns det några olika "stadier". Man vet vem det är, man känner den, man är vänner eller så är det ens bästa vänner. Första och andra är ju rätt självklara, om man vet vem det är vet man vad den heter, kanske vem den har varit tillsammans med och möjligtvis vad dennes blogg heter, man hälsar inte när man ses på stan och man är inte vänner på fejjan. Om man känner någon hälsar man på stan, man vet vars den bor och man är vänner på facebook, man är med den lite då och då, oftast i större gäng. Men sen då? Om man är vänner, vad är det då? Jag har ingen aning, jag vet inte vem jag kan kalla vän, folk som man är med regelbundet? Folk man vet något om, t.ex. hur det ser ut i deras hus, om den har några syskon och hur den är som person? Bästa vänner är ju också himla simpelt, mina bästa vänner är Marika och Oscar. Och ja, vi behöver nya vänner, eller nej, inte nya, bara fler. För vad gör vi på kvällarna? Letar folk att vara med, sjukt desperat, men i slutändan blir det trevligt.
Så hjälp mig, hur kännetecknar man en vän?
varför har jag bara sjukt smickrande och vackra bilder på mig själv?

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
moaasblogg@live.se


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.