är det inte duktigt att göra en 4 minuter lång låt om en telefon och en nästan 5 minuter lång låt om ett paraply.

3 rosa tröjor cyklar förbi, det råkar vara lillebror och hans 2 kompisar som ska fara och svalka av sig i Haratjärn, bland grodyngel och abborrar. Det är tydligen 20 grader i skuggan och jag hade planerat en outfit som betyder att jag skulle svettas som en gris, får hitta på något annat. Jag ska fara och träffa fina Moa, det tror jag blir kanonbra!
Är egentligen lite stressad, jag har pyjamas på mig och äckligt hår, men varför stressa - det är ju sommarlov! Hur många veckor är det kvar? Tre tror jag, ja, Marika jobbar i tre veckor och hon jobbar eftermiddag på söndagen, på måndag börjar vi om. Dessa tre veckor ska jag ha det kalasbra, får planera ordentligt för att hinna allt jag vill! Eller ja, planera för att hitta på saker som inte betyder trycka på uppdatera knappen på bloglovin'.
Igår hade jag det faktiskt riktigt mysigt, jag, Marika, Oscar, Nicke och Viktor såg klart filmen och Oscar skjutsade hem Marika så sen tog vi moppen runt Skelleftehamn och hamnade på Auraskolans skolgård, gungade och klättrade i klätterställningar.
Vad ska du göra idag?

oscar ville sova på moppen sist jag och marika sov i husvagnen, typ fyra-halv fem på morgonen.

                             FRÅGA INNAN DU LÅNAR EN BILD, JAG VILL VETA VARS MINA BILDER TAR VÄGEN.
                             SKIPPA DE ELAKA OCH PUCKADE KOMMENTARERNA, JAG ÄR INTE INTRESSERAD.
                             JAG HAR EN ALLTID PÅGÅENDE FRÅGESTUND, TITTA ÅT HÖGER OCH KLICKA DIG VIDARE.
                             ÄR DIN KOMMENTAR SNÄPPET FÖR PERSONLIG? MAILA MIG:
[email protected]


VAD HETER DU?
Kom ihåg mig?

DIN MAILADRESS (enbart moa ser den)


VAD HETER DIN BLOGG?


VARSÅGOD OCH SKRIV:

Enbartmoa. 168 cm lång. Född -94. Oktoberbarn. Hamnbo. Vård-och omsorgs elev. Äldst av fyra syskon. Fotbollsspelare. Gillar att stallhänga. Klädintresserad. Social. Läs mer här.